Arkitektprojekter

Mange private boligejere spørge ofte; hvad koster det at bygge?

​Svaret er : at oplyser jeg en pris, uden at have forberedelserne i orden og uden at have set den eksisterende bebyggelse, vil jeg højst sandsynligt snyde kunden eller mig selv? og jeg ønsker ingen af delene.

​Alle opgaver starter med en gratis besigtigelse af ejendommen, idet omgivelser og bygningens placering på grunden m.v. er afgørende for de løsningsmodeller der kan præsenteres. På mødet vendes muligheder og herefter skal der indgås en aftale om skitseforslag.

​Omkostningerne til ovennævnte afhænger af byggeriets omfang og kompleksitet, men det er meget billigere end de fleste tror. Jeg indgår altid aftaler om fast honorar for mit arbejde på tegnestuen, således kommer der ikke nogen overraskelser.

​I et skitseforslag indgår de tegninger med beskrivelse, der kan danne grundlag for endelig prisfastsættelse, samt grundlag for ansøgning om byggetilladelse. Skitseforslaget kan anvendes til opnåelse af kreditforeningslån samt teknisk og økonomisk rådgivning vedrørende byggeriet.

​Skitseforslagets pris er ex. ingeniørberegninger og varmetabsberegning eller andet der kan kræves udført fra myndighedernes side. Omkostningerne til ovennævnte afhænger af byggeriets omfang og kompleksitet. Bestilling af beregninger kan afvente bygherres godkendelse af skifteforslaget, samt samlet pris på byggeriet.

​Skitseforslag udføres fra kr. 7.500,- ex. moms og op efter

(+45) 41 60 22 23
mail@bygogbolighaandtering.dk