Bygherrerådgivning til nybyg af typehus

​Rådgivning er vigtigt og jeg bruger hver dag min store byggetekniske erfaring og viden til at kontrollere byggeri . Ved at skræddersy en byggesagkyndig rådgiverpakke til netop dit kommende byggeri, får du en din egen personlige byggesagkyndig rådgiver.

​Ved nybyggeri, Når du har besluttet dig for at købe et hus – om enten det er et af landets mange leverandører af typehuse eller jeres helt eget design, så bør du have en uafhængig byggesagkyndig til at gennemgå projektet, for at sikre sig, at alt er, som det skal være. Jeg kan forsikre at en personlig byggerådgivning i mange tilfælde guld værd.

Hvis der er tale om nybyggeri, så kan jeg som byggesagkyndig være med til at afdække alvorlige byggefejl i det nye hus og på den måde sikre din investering i huset. For at kunne skabe de bedste resultat, er det vigtigt at jeg er med fra starten af byggeprocessen.

De områder hvor en byggesagkyndig vil være behjælpelig ved nybyggeri er ved overholdelse af kvalitetskrav til byggeriet herunder benyttelsen af de rigtige materialer, at afdække potentielle fejlkilder, som på sigt vil give problemer. ved påberåbe fejl og mangler under byggeriet og ved at være med ved overdragelse af huset

Står en bygherre meget bedre ved at være repræsenteret af en personlig byggesagkyndig rådgiver.

(vigtigt ift. erstatning etc..)

​Byggerådgivning er også rådgivning til dig som skal bygge til eller om. Som bygherre bliver du præsenteret for mange udfordringer og valg i forbindelse med din ombygning, renovering tilbygning eller lign..Du har brug for en bygherrerådgiver.

En bygherrerådgiver er typisk en arkitekt, konstruktør eller ingeniør. Disse fagpersoner ses ofte som rådgivere, men de kan sidde på forskellige sider af bordet. Du kan sagtens have hyret en række rådgivere ind til et samlet projekt:

  • Der kan være en arkitekt der rådgiver om husets indretning og udformning.
  • Der kan være en geotekniker som rådgiver vedr. fundamenter og bæreevne.
  • Der kan være en ingeniør som beregner bæreevnen af husets konstruktioner.
  • Der kan være en konstruktør som er byggeleder fra entreprenøren.
  • Og en række flere…

Men du har ofte brug for en personlig bygherrerådgiver der er DIN rådgiver, og skal varetage dine interesser, når det kommer til byggerådgivning, og sørger for at byggeriet skrider frem uden at give dig ubehagelige overraskelser undervejs, eller i det mindste hjælpe med en minimere udfordringerne og omkostningerne.

Man kan dog også søge byggerådgivning i andre situationer. I følgende situationer skal man overveje om en byggesagkyndig er nødvendig:

  • Ved nybyggeri (hele processen, ved start eller ved afslutning)
  • Ved køb af nyt hus og salg af hus

Kontakt​

Byg og Bolighåndtering ApS

Dronningensgade 12, 4100 Ringsted

​TEL: 

+45 41 60 22 23

EMAIL: 

mail@bygogbolighaandtering.dk

Om virksomheden

​Jeg håndterer alle bygge- og renoveringsprojekter i totalentrepriser. Ligeledes yder jeg byggeteknisk rådgivning ved besigtigelse i forbindelse med køb af fast ejendom.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud: 

+45 41 60 22 23 eller mail@bygogbolighaandtering.dk